Retourbeleid

Retourvoorwaarden

Maison Colline raadt aan om de goederen, voor zover mogelijk, in originele verpakking en oorspronkelijke staat (bv. niet gewassen, gedragen en onbeschadigd, voorzien van originele tags) te laten daar de afnemer aansprakelijk is voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het behandelen van de goederen dat verder gaat dan nodig was om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

  • Retourzendingen zijn altijd op eigen kosten 
  • Retourneren van gesoldeerde producten is niet mogelijk.
  • Retourneren is op eigen risico; wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van retourzendingen. Het is daarom altijd slim om je pakket retour te zenden met een trackingcode, bijvoorbeeld van bpost, zodat je zelf een bewijs van verzending hebt!                                                                                                          

RETOUR

Download hier het retourformulier en vul dit volledig in, deze voeg je vervolgens bij je terugzending.

Vervolgens kun je het product binnen 10 werkdagen terugsturen naar onderstaand retouradres. Wanneer we jouw retour succesvol hebben ontvangen en deze aan de retourvoorwaarden voldoet, krijg je de aankoopwaarde van het product terugbetaald.

Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt Maison Colliene er zorg voor dat het volledige aankoopbedrag, exclusief de gemaakte verzendkosten, aan de afnemer wordt terugbetaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

RETOURADRES: 

Masion Colliene

Vanderheydenweg 31, 3940 Hechtel